Sari la conținut

Castiga invitatii la cel mai mare targ pentru copii

In perioada 6-9 noiembrie are loc cel mai mare targ de cumparaturi pentru copii (0-5 ani) si viitoare mamici. Avem pentru voi, cadou, 25 de invitatii duble pentru intrarea la targ

Vei intalni aici 150 de companii care ofera discount de pana la 60% si vei gasi un spatiu de joaca special amenajat, cu multe surprize. Mai multe detalii despre targ si programele oferite aflati de aici.

 

Cum se castiga invitatiile:
 
 
Ca sa intri in posesia unei invitatii trebuie sa fii abonata la newsletterele suntmamica.ro sau suntgravida.ro. Daca nu esti abonata inca o poti face din aceasta pagina.
 
Este un newsletter care se trimite saptamanal, in fiecare joi dimineata, cu cele mai citite articole din timpul saptamanii. In acest fel esti sigura ca nu ai ratat nimic important.
 
Dar nu este suficient sa fii abonata, trebuie sa il si citesti. Suntem foarte buni si meritam asta :). 
 
Important: Te rugam sa lasi si un comentariu in aceasta pagina in care sa spui ca iti doresti invitatiile, astfel incat acestea sa ajunga la cine chiar vrea sa beneficieze de ele.
 
 
 
 
Castigatorii se vor stabili prin tragere la sorti dintre cei care au deschis cel putin un link din newsletter si au lasat un comentariu in aceasta pagina. Ei vor fi instiintati printr-un email vineri, 24 octombrie. Invitatiile se ridica de la sediul Mediafax, Bucureşti, Str. Aurel Vlaicu Nr. 62-66.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!