Sari la conținut

Castiga invitatii la workshop-urile Bine ai venit pe lume!

In luna noiembrie au loc la Promenada Mall 4 intalniri intre viitoarele mamici / proaspetele mamici si specialisti in ingrijirea copilului si psihologia familiei. Avem pentru voi 10 invitatii gratuite la workshop-urile Bine ai venit pe lume!.

 

Printre specialistii pe care ii veti intalni se numara:

 

 

Cum se castiga invitatiile:
 
 
Ca sa intri in posesia unei invitatii trebuie sa fii abonata la newsletterele suntmamica.ro sau suntgravida.ro. Daca nu esti abonata inca o poti face din aceasta pagina.
 
Este un newsletter care se trimite saptamanal, in fiecare joi dimineata, cu cele mai citite articole din timpul saptamanii. In acest fel esti sigura ca nu ai ratat nimic important.
 
Dar nu este suficient sa fii abonata, trebuie sa il si citesti. Suntem foarte buni si meritam asta :). 
 
Important: Te rugam sa lasi si un comentariu in aceasta pagina in care sa spui ca iti doresti invitatia si sa adaugi o intrebare la care ti-ar placea sa primesti raspuns de la un specialist, astfel incat acestea sa ajunga la cine chiar vrea sa beneficieze de ele.
 
 
 
 
Castigatorii se vor stabili prin tragere la sorti dintre cei care au deschis cel putin un link din newsletter si au lasat un comentariu in aceasta pagina. Ei vor fi instiintati printr-un email vineri, 24 octombrie.
 
Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • geaninan

    imi doresc sa particip la workshop....in ce masura poate fi afectat bebelusul de problemele cu glanda tiroida ale mamei?

  • Username-ul tău...

    Imi doresc sa particip la workshop! Intrebarea mea:este indicat ca bebelusul sa doarma cu parintii sau singur in patutul sau?

  • larynyco

    imi doresc sa particip la workshop . pana cade buricul facem baita?

  • Beatrice Chis

    Imi doresc sa particip la workshop . La ce varsta pot calatori cu avionul cu un nou nascut?

  • zara

    imi doresc sa particip la workshop .

  • loco

    imi doresc sa particip la workshop .

  • vio

    imi doresc sa particip la workshop. se poate face un program fix de alaptare la un interval de 3 - 3,5 ore unui nou nascut? care sunt beneficiille alaptarii la cerere si in ce fel l-ar afecta pe bb un program fix de alaptare? multumesc.

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!