Sari la conținut

Castiga o invitatie pentru doua persoane la Minimest

Dragi mamici,

Avem inca o surpriza placuta pentru cititoarele abonate la newsletterul suntmamica.ro: doua invitatii duble pentru toate filmele Minimest (parte a indragitului festival Anim'est). 

De vineri până duminică, în cele două weekenduri ale festivalului (3-5 şi 10-12 octombrie), o serie de proiecţii ale unor filme de animaţie recunoscute şi îndrăgite, şi altele proaspăt ieşite din studiouri celebre, îi aşteaptă pe cei mici în număr mare, în cinematografele Elvira Popescu şi Studio.

Mai multe detalii despe zecile de filme din care puteti alege gasiti aici.

 

Cum se castiga invitatiile:

Ca sa intri in posesia unei invitatii full pass la Minimest trebuie sa fii abonata la newsletterul suntmamica.ro. Daca nu esti abonata inca o poti face din aceasta pagina.

Este un newsletter care se trimite saptamanal, in fiecare joi dimineata, cu cele mai citite articole din timpul saptamanii. In acest fel esti sigura ca nu ai ratat nimic important.

Dar nu este suficient sa fii abonata, trebuie sa il si citesti. Suntem foarte buni si meritam asta :). 

Important: Te rugam sa lasi si un comentariu in aceasta pagina in care sa spui ca vrei sa mergi, astfel incat invitatiile sa ajunga la cine chiar poate sa beneficieze de ele.

 

Avem o singura castigatoare: mirela.presecaru 

(Celelalte persoane inscrise nu au deschis newsletterul)

 

Castigatorii se vor stabili prin tragere la sorti dintre cei care au deschis cel putin un link din newsletter si au lasat un comentariu in aceasta pagina. Ei vor fi instiintati printr-un email vineri, 3 octombrie.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!