Sari la conținut

Cautam sufletul comunitatii suntmamica.ro / suntgravida.ro

Dragi mamici care ne cititi

 

Dupa ce peste un an jumatate de zile am discutat, povestit, sfatuit si bucurat impreuna de momentele minunate petrecute alaturi de copilasii nostri a venit momentul pentru o legatura de prietenie si mai stransa. Asa ca acum suntem in cautarea unei mamici care vrea sa fie parte din echipa noastra redactionala.

Ne dorim o persoana care sa doreasca sa se implice in comunitatea noastra si sa ofere cu placere idei si sfaturi oricarei mamici care are nevoie de ele. O persoana care sa ne ajute sa crestem comunitatea deja formata. O persoana care sa isi doreasca sa organizeze concursuri, sa caute specialisti (medici, psihologi etc) care sa raspunda intrebarilor mai dificile, sa organizeze intalniri cu cititioarele si sa se gandeasca in ce alt mod mai putem fi de ajutor mamicilor.

Mamica la care visam iubeste sa interactioneze cu oamenii, este preocupata de cresterea copiilor, isi doreste sa ajute alte mamici si este familiarizata cu modul in care functioneaza retelele sociale. Capacitatea de a scrie frumos este un plus. La fel si experienta anterioara intr-o pozitie de community manager. Pentru ca stim cat de important este pentru o mama sa fie alaturi de copiii ei, programul desi este incarcat, este flexibil si, mai ales, poate fi facut fara a parasi spatiul de acasa.

 

Daca vrei sa fii sufletul comunitatii noastre de mamici sau stii pe cineva care s-ar potrivi te rugam sa ne scrii pe adresa anca.nelersa@uzinadenet.ro ca sa stam de vorba.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • DAN PINTICAN

    DAR TATICII CE AU?....SOTIA MEA AR VREA SA FIE ACEA MAMICA PE CARE O CAUTATI DAR NU INTELEGE DE CE DISCRIMINATI TATICII....NOI SINTEM UN CUPLU FRUMOS....MERGEM PESTE TOT IMPREUNA....

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!