Sari la conținut

Concurs: Sfaturi de stil pentru sarcina

Dragi mamici,
 
Noi credem ca in sarcina poti arata extraordinar. Si vrem sa va demonstram si voua asta prin urmatoarea provocare: aratati-ne (printr-o fotografie) tinuta de sarcina in care vi se pare ca va sta cel mai bine. Si spuneti-ne cateva cuvinte despre motivul pentru care vi se pare recomandabila in perioada sarcinii. 
 
In acest fel vom putea construi cel mai cool jurnal fashion de sarcina. Pentru efortul vostru suntgravida.ro, impreuna cu fetele de la AnTanTe si artistul Simona Niculae, au pregatit doua premii care sigur va vor placea:
 
1. Un tricou pictat de mana de la AnTanTe, pe masura ta. Poti alege unul din modelele de mai jos:
 
 
 
2. O pictura pe burtica executata de Simona Niculae, cam asa:
 
 
Detalii concurs:
 
- cele mai frumoase 2 propuneri de tinuta vor primi cadou un tricou de sarcina pictat manual sau o pictura pe burtica
 
- intra in concurs textele si fotografiile publicate pana in data de 17 mai
 
- adresa la care puteti trimite textele si fotografiile este: anca.nelersa@uzinadenet.ro . Sau puteti sa le adaugati voi in comentarii la acest articol. Nu uitati sa fiti logate sau sa treceti o adresa valida de email, ca sa va putem contacta. 
 
- castigatoarele vor fi anuntate in aceasta pagina in data de 18 mai.
 
 
 
Sa fiti frumoase va dorim!
 
 
Au participat:
 
Roxana
 
 
"Pana la 5-6 luni nu mi s-a vazut burtica. Ma intrebam daca este ceva in neregula cu mine. Dupa aceasta perioada, in care nu mi-am achizitionat niciun articol de imbracaminte special conceput pentru gravide, am inceput sa ma uit dupa haine un pic mai largute. Ma gandeam ca garderoba m-a tradat. Dar de fapt, eu o tradasem!!!
Sincer, nu am vrut sa investesc sume de bani pe hainute pentru gravide, gandindu-ma in mod constant la silueta pe care o voi avea dupa nastere(aceeasi ca cea de odinioara), astfel ca pe parcursul sarcinii mi-am luat un palton cu un numar mai mare(mare parte din sarcina s-a desfasurat iarna), o pereche de pantaloni cu elastic, 2 bluze, 1 tricou. Cam atat. Garderoba veche nu ar fi suportat mai mult.:))
Poza pe care v-o trimit ma infatiseaza intr-o bluza lunguta care merge de minune cu o pereche de colanti si niste ghetute. O recomand deoarece acopera burtica, spatele, zone ce vor beneficia astfel de protectie contra frigului."
 
 
Iuliana
 
"Noi avem acum 5 lunite:). Burtica nu e foarte mare, asta pentru ca mami e destul de inalta si bebe are loc destul:). Tinuta preferata in prezent este acest top cu bulinute, pentru ca ii da lui mami un aer retro si sic in acelasi timp. Cu o curelusa deasupra mijlocului se vede si burtica. Va pupam!"
 
 
Nicoleta
 
"Salut dragelor si felicitari pentru initiativa concursului !
 
Ma numesc Nicoleta Nicsan si tocmai am intrat in saptamana 36 a frumoasei mele sarcini. Pana acum nu mi-am facut griji in privinta tinutelor purtate, am incercat sa imi pastrez stilul atat din privinta hainelor cat si a accesoriilor.
Tinutele pe care le aleg sunt in primul rand comode, nu am cumparat pana acum nici o hainuta de gravida, ci am incercat in continuare tot ce aveam prin sifonier. Asa am ales si aceasta rochie rosie, care sa imi puna burtuca in evidenta si sa pastreze un charm aparte.
 
Recomand tuturor mamicilor sa se bucure de aceasta frumoasa perioada si sa nu se abtina in a incerca diferite combinatii de texturi si culori.
 
Va imbratisez cu drag !"
 
 
Castigatoare:
 
Nicoleta Nicsan
ariana_mady
 
Felicitari!
 
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • ariana_mady

    O rochita in care te simti foarte bine,usoara,vaporoasa,numai buna in verile toride.merge atat cand suntm cu burticile la vedere, dar si la dimenisuni 90-60-90.laughing am purtat-o atat in sarcina cat si inainte cu mare drag.

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!