Sari la conținut

Intreaba specialistul in nutritie Liana Contiu

Dragi cititoare,

 

In saptamana 24-30 noiembrie aveti posibilitatea de a consulta pe suntmamica.ro si suntgravida.ro un specialist in nutritie. Doamna Liana Contiu este nutritionist-dietetician licentiat specializata in Nutritie Clinica si Comunitara.

 

"Imi desfasor activitatea cadrul clinicii Psihomed Center din Reghin, Mures. Activitatea mea se bazeaza pe elaborarea de diete pentru pacienti cu diferse patologii, copii, femei gravide, etc. precum si informare si educatie nutritionala.

Ma axez mult pe combaterea obezitatii in randul copiilor ( cu ei prefer sa lucrez) ; fac educatie nutritionala in scoli de cate ori am ocazia. Cine vine la mine nu primeste o "cura de slabire" ci un stil de viata personalizat in functie de necesitatile sale."
 
 
 
Pentru a adresa o intrebare doamnei Liana Contiu scrieti in bara verde de sus intrebarea voastra. Specificati cat mai multe detalii, astfel incat sa puteti primi raspunsul adecvat.
 
 
Informatii utile
 
- Veti primi raspunsuri de la d-na Mihaela pintea daca adresati intrebarea in perioada 24-30 noiembrie
 
- Raspunsurile vor fi date pe site in maxim 24 de ore de la postarea intrebarii pe site.
 
- Nu este obligatoriu sa aveti cont si sa fiti logate, dar este util sa adaugati o adresa valida de email astfel incat sa fiti atentionate atunci cand ati primit raspunsul

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!