Sari la conținut

REGULAMENTUL CONCURSULUI "Castiga un dormitor pentru copilul tau”

Art. 1 Organizator

 

UZINA DE NET INTERACTIVE SRL, cu sediul in Str. Aleea Cindrel, Nr. 34B, Parter, Ap. 1, Sector 3, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr J40/5829/08.06.2010, Cod fiscal nr. RO27031599, cont bancar nr.IBAN RO24BTRL04101202U45553XX, deschis la BANCA TRANSILVANIA - Agentia Coposu, Sucursala LIPSCANI.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii si publicul vor fi instiintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

 

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

 

Concursul “Castiga un dormitor pentru copilul tau!” se deruleaza in perioada
1 octombrie – 31 octombrie 2013. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

           

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-urile www.suntmamica.ro si www.suntgravida.ro.

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

  • este cetatean roman sau cetatean strain rezident in Romania;
  • are 14 ani impliniti la data inceperii concursului, 1 octombrie 2013;
  • acceseaza site-urile http://www.suntmamica.rosi www.suntgravida.ro si intra pe blog, in concursul “Castiga un dormitor pentru copilul tau!”;
  • Sunt inscrise automat in concurs toate mamicile care se logheaza si pun sau raspund la intrebari pe siturile www.suntmamica.rowww.suntgravida.ro;
  • Castigatoare este mamica cu cel mai mare punctaj, dar minim 12.000 puncte acumulate in aceasta perioada. Daca sunt doua sau mai multe mamici cu exact acelasi numar de puncte, atunci departajarea se va face prin tragere la sorti.);

 

 

 

  • Cum se castiga punctele:
  • 100 puncte cand va actualizati profilul cu toate informatiile, adica poza, data nastere, copii, localitate. Pentru a participa la concurs, oricum trebuie sa aveti cont si sa fiti logate, asa ca 100 de puncte le puteti avea din start.
  • 10 puncte pentru fiecare intrebare pe care o puneti celorlalte mamici
  • 30 de puncte pentru fiecare raspuns pe care il oferiti celorlalte mamici *
  • inca 40 de puncte daca raspunsul vostru este ales ca favorit de catre cel care a adaugat intrebarea
  • inca 5 puncte la fiecare like primit pe raspunsurile pe care le-ati adaugat.
    • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului;
    • confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta;

Raspunsurile oferite si intrebarile puse trebuie sa respecte Regulamentul sectiunii de intrebari si raspunsuri.

* Primesc puncte doar raspunsurile care depasesc 250 de caractere, cu tot cu spatii.


Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Uzina De Net Interactive, sotii / sotiile lor precum si rudele de gradul I ale acestora.

 

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 

Art.4 Protectia datelor personale

            Prin inscrierea in cadrul concursului “Castiga un dormitor pentru copilul tau!” orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a UZINA DE NET INTERACTIVE SRL, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663

                    Scopul prelucrarii datelor este "reclama, marketing si publicitate".

                    UZINA DE NET INTERACTIVE SRL prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

                    Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,

                    UZINA DE NET INTERACTIVE SRL are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

                   Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre UZINA DE NET INTERACTIVE SRL si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

                   La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, UZINA DE NET INTERACTIVE SRL nu va transfera aceste date unui alt operator.

                  Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor.

                  UZINA DE NET INTERACTIVE SRL nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

                  Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.

                  Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze UZINA DE NET INTERACTIVE SRL o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 4.

                  Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Art. 5. Mecanismul concursului

 

Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-urile acceseaza site-urile http://www.suntmamica.rosi www.suntgravida.ro si din bannerele de promovare ale concursului din reteaua Mediafax Group si vor participa astfel:

            • utilizatorii intra in pagina de concurs: http://www.suntmamica.ro/blog/castiga-un-dormitor-pentru-copilul-tau-4507

• Sunt inscrise automat in concurs toate mamicile care se logheaza si pun sau raspund la intrebari pe siturile www.suntmamica.rowww.suntgravida.ro

            • Castigatoare este participantul cu cel mai mare punctaj, dar minim 12.000 puncte acumulate in aceasta perioada. Daca sunt doi sau mai multi participanti cu exact acelasi numar de puncte, atunci departajarea se va face prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org.

             • Indiferent de site-ul pe care se comenteaza, punctele se strang in acelasi cont

             • la primele 500 de puncte acumulate fiecare participant primeste automat cadou un set format din 3 reviste: The One, Ce se intampla doctore? si Glamour.

             • Punctele se obtin astfel: 100 puncte cand se  actualizeaza profilul cu toate informatiile, poza, data nastere, copii, localitate. Pentru a participa la concurs, e necesar un cont activ si logare, atfel ca  se obtin 100 de puncte. 10 puncte pentru fiecare intrebare pusa celorlalte mamici. 30 de puncte pentru fiecare raspuns oferit celorlalte mamici. 40 de puncte daca raspunsul este ales ca favorit de catre cel care a adaugat intrebarea. 5 puncte la fiecare like primit pe raspunsurile adaugate.

Pentru a vedea cate punctele acumulare participantii vor intra in contu. Pentru a vedea cate puncte au ceilalti participanti, pe ce loc se situeaza si cum au optinut punctele se viziteaza: http://www.suntgravida.ro/comunitate

Unui utilizator ii va fi alocata o singura sansa la tragerea la sorti, indiferent de numarul de piese votate.

Art. 6. Premii

 

Concursul “Castiga un dormitor pentru copilul tau!” va avea un premiu principal ce consta intr-un voucher de 4000 ron de la Flexa. In plus, fiecare participanta care strange minim 500 de puncte va primi un set de reviste: The One, Ce se intampla doctore? si Glamour.

Valoarea totala a premiilor oferite in concurs este de 4000 lei, TVA inclus.

Art. 7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

 

Concursul va avea 1 castigator conform art 5, ce va fi ales pe 1 noiembrie.

Pentru corectitudinea concursului, Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica utilizatorii suspectati de tentative de fraudare, fara a fi nevoie sa ofere explicatii suplimentare.

Numele castigatorilor vor fi afisate pe site-urile http://www.suntmamica.ro si www.suntgravida.ro si in pagina de concurs.

Utilizatorii vor fi descalificati si vor pierde dreptul asupra premiilor daca nu pot fi contactati in maxim 72 de ore de la data desemnarii lor, prin datele de contact disponibile prin intermediul conectarii cu contul personal de Facebook.

Castigatorii au la dispozitie 72 de ore din momentul contactarii lor de catre Organizator pentru a trimite copie dupa buletin/carte de identitate pentru validare. Daca nu trimit datele solicitate in intervalul mentionat, acestia vor fi descalificati.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.
 

Castigatorii vor intra in posesia premiilor in maxim 60 de zile lucratoare, astfel:

• Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2. Data si ora ii vor fi comunicate telefonic. Castigatorul va prezenta Organizatorului buletinul sau cartea de identitate.

• Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin transfer bancar sau mandat postal, costurile fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului castigatorul trebuie sa trimita pe fax / mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate si contul in lei in care doreste sa fie virat premiul.

 

 

 

 

 

Art. 8. Informarea publicului

 

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-urile http://www.suntmamica.rosi www.suntgravida.ro, dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

 

Art. 9. Intreruperea concursului

 

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul a cel putin o televiziune nationala sau un cotidian national.

 

Art. 10. Taxe si impozite aferente

 

Organizatorul campaniei nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si vira catre bugetul de stat cota de 16% reprezentand impozitul pe veniturile obtinute din acordarea premiului, intrucat fiecare premiu are o valoare mai mica decat valoarea neimpozabila de 600 lei, in conformitate cu disp. art.77 alin.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

 

Art. 11. Litigii

 

In cazul unor litigii aparute intre UZINA DE NET INTERACTIVE SRL si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!